O NAS

Poslanstvo - ustvarjanje novega za novo dobo 

Na različnih področjih našega delovanja ustvarjamo nova, sodobna okolja in oblike dejavnosti s pogledom usmerjenim v prihodnost ob spoštovanju tradicije in izkušenj iz preteklosti. Naše rešitve ustvarjajo kvalitetnejše bivalne, delovne in družabne prostore s sodobno arhitekturo, ki postavlja nove standarde za prihodnost v urbanem okolju. Tam, kjer staro ni več v koraku s časom, dajemo svoji okolici novo prihodnost.

Prihodnost pomeni tudi dialog s tistimi obstoječimi elementi, ki jih je vredno ohraniti, dialog, katerega cilj je ustvariti kakovostnejše življenjsko okolje z novimi funkcijami in arhitekturnimi oblikami. Če nove funkcije, materiali in tehnologije služijo namenu uporabnosti in gospodarnosti, morajo oblika in oblikovanje izražati estetiko in dinamiko časa.

Vizija 

S svojim delom želimo prispevati k gospodarskemu in družbenemu napredku in na ta način zagotoviti boljšo kvaliteto življenja v okolju, v katerem živimo.

Z ustvarjanjem vrhunskih projektov, ki temeljijo na odgovornosti, zanesljivosti in strokovnosti, želimo biti vzor drugim subjektom, ki delujejo na enakem področju.

Izdelava spletnih strani Spletnik.si

chevron-down