Novice

NOVI STANOVALCI TUDI V PALAIS SCHELLENBURG

V prestolnici se je odprl poslovno-bivalni kompleks Schellenburg, ki z moderno arhitekturo in funkcionalnostjo bogati urbano okolje Ljubljane. Ta kompleks združuje varnost, zasebnost in udobje, hkrati pa omogoča enostaven dostop do mestnega utripa.

Več
VILLA SCHELLENBURG ŽE SPREJELA PRVE STANOVALCE

Sredi mesta, sredi dogajanja, sredi zelenja

Na eni strani park Tivoli z vabljivim zelenjem in športno rekreativnimi kapacitetami, na drugi mestno jedro z bogato družabno, kulinarično in kulturno ponudbo. Stanovanja v kompleksu Schellenburg so zgrajena za vse, ki od življenja hočete več.

Več
RAST CEN NEPREMIČIN SE NADALJUJE

Stanovanjske nepremičnine so se na letni ravni podražile za 15,6% (iz drugega kvartala 2021 napram drugemu kvartalu 2022), v samem drugem kvartalu pa za 3.5%, je objavil SURS. Obseg prodanih poslov se je nekoliko znižal zaradi kroničnega pomanjkanja izgradnje novih stanovanjskih enot, obeti za nadaljnjo rast cen pa so odlični.

Več
Najlepši hotel v najlepšem mestu »Four Points by Sheraton Ljubljana MONS«

V ponedeljek, 15. marca 2021, je hotel Four Points by Sheraton Ljubljana MONS odprl vrata po obsežni stilski preobrazbi. Hotel, ki je na stičišču tehnološkega dogajanja na Brdu v Ljubljani in ga mnogi od nas poznamo po organizaciji poslovnih dogodkov, je letos zaključil s skoraj 20 milijonov EUR vredno preobrazbo.

Več
Novogradnja Palais & Villa Schellenburg v teku

Na območju nekdanje stavbe Kolizeja v centru Ljubljane in streljaj od športnega parka Tivoli vztrajno napreduje novogradnja 125 najprestižnejših stanovanj. Poleg odlične lokacije, premišljene arhitekturne zasnove in visokokvalitetnih materialov se projekt lahko pohvali s 24 urno recepcijo umeščeno v reprezentativno avlo, video nadzorom objekta, visoke višine etaž, ki merijo od 283 cm do 355 cm, velike tlorisne površine bivalnih prostorov, direktni dostop od parkirnih mest do stanovanj ter dodatna dvigala za kolesa.

Več

Izdelava spletnih strani Spletnik.si

chevron-down