Najlepši hotel v najlepšem mestu »Four Points by Sheraton Ljubljana MONS«

V ponedeljek, 15. marca 2021, je hotel Four Points by Sheraton Ljubljana MONS odprl vrata po obsežni stilski preobrazbi. Hotel, ki je na stičišču tehnološkega dogajanja na Brdu v Ljubljani in ga mnogi od nas poznamo po organizaciji poslovnih dogodkov, je letos zaključil s skoraj 20 milijonov EUR vredno preobrazbo.

Končana je dograditev novega krila, s katerim so pridobili 122 novih, elegantnih hotelskih sob, notranji bazen s čudovitim razgledom, pokrito in odprto parkirišče, prenovili so restavracijo Robin in bistro A2. Vsaka, do potankosti premišljena podrobnost, je del novega mozaika. To je novi Four Points by Sheraton Ljubljana MONS.

S 14 mesecev trajajočo dograditvijo, so povečali število sob s 114 na 236. Sedaj lahko gostje hotela uživajo v 14 nadstandardnih suit-ih in 105 novih nadstandardnih sobah. Novi hotelski apartmaji poslovnega standarda imajo ločen bivalni del in čajno kuhinjo. So popolna izbira za daljša bivanja za tiste, ki bi si želeli več prostornosti ter kvalitetnega udobja. Poleg poslovnih apartmajev novost predstavljajo tudi družinski apartmaji, v izmeri 84 m², z dvema ločenima spalnicama ter ločen bivalni prostor z raztegljivim ležiščem.

Hotel predstavlja idealno izhodiščno točko za odkrivanje lepot Slovenije. S preobrazbo je Four Points by Sheraton Ljubljana MONS postal eden najlepših hotelov v Ljubljani. Dogodki v hotelu bodo sedaj imeli še več prostora, saj so bogatejši za več kot 500 m² kongresnih površin, ki zajemajo 3 nove dvorane v spodnjem pritličju ter dve sejni sobi v pritličju. Hotel ima sedaj skupaj 13 konferenčnih dvoran, ki skupaj sprejmejo 900 udeležencev in nudijo brezhibno tehnično opremo. Za izvedbo vrhunskih pogostitev na dogodkih so povečali preddverje. S prenovo so skušali odgovoriti na potrebe trga in omogočiti možnost za izvedbo večjih mednarodnih dogodkov. Z izbiro nove poročne lokacije na novi hotelski zelenici bodo na svoj račun lahko prišli tudi poročni pari in organizatorji porok.

Nova era, novo rojstvo in nova doživetja v Four Points by Sheraton Ljubljana MONS.

V hotelu si lahko po novem privoščite skok v bazen z razgledom na okoliški gozd. Bazenski kompleks zajema tudi novo savno, masažni sobi ter zunanjo teraso in predstavlja pravi raj za sprostitev. V hotelu so prenovili tudi kulinarično izkušnjo. Vaš dan se bo tako lahko začel z bogatim samopostrežnim zajtrkom v bistroju A2 ter zaključil z okusno večerjo, v pomirjujočem ambientu restavracije Robin z novo teraso.

V sproščenem vzdušju in ob bogati ponudbi specialitet, pripravljenih v peči na oglje, lahko pogostite svoje poslovne partnerje, prijatelje ali najbližje. Čakajo vas skrbno izbrane in pripravljene surovine lokalnega porekla. Še ščepec prijetne ambientalne glasbe in vaš večer bo popoln. Trajnostna naravnanost je eno izmed vodilnih načel hotela, kar ponosno predstavlja taščica - Robin, zaščitni znak hotela. Neposredna bližina neokrnjenega gozda le še podkrepi pridih sožitja z naravo. Hotel ima lastno sončno elektrarno. S sončno elektrarno, postavljeno na 2.900 m² strešne površine, si zagotavljajo del elektrike iz čiste energije sonca. Gostje in obiskovalci lahko tudi najamejo električno vozilo ali svoje vozilo napolnijo na polnilnih postajah. Four Points by Sheraton Ljubljana MONS je del največje hotelske verige Marriott International in si prizadeva zagotoviti varno okolje, ki je v skladu s strokovnimi protokoli za premagovanje COVID-19.

Že ob samem vstopu v hotel vam bo vzelo sapo popolnoma prenovljeno preddverje hotela, kjer kraljuje nova recepcija in oči privablja impresiven lestenec iz muranskega stekla. Objekt je zasnoval nagrajeni italijanski oblikovalec in arhitekt Matteo Thun, ki je s sodobnim dizajnom uspel v objekt ujeti sinergijo okolice in narave.

https://www.fourpointsljubljanamons.si/

Izdelava spletnih strani Spletnik.si

chevron-down